fbpx

Rebirthing oddih na Bledu 12.5.-15.5.

Dobrodošli na intenzivni rebirthing oddih, ki bo maja na Bledu. To bo vnovična priložnost, da zopet najdeš svojo pot, zaživiš svoje poslanstvo, se začutiš, se prizemljiš, si oddahneš.

Oddih je namenjen vsem, ki bi se radi še globje spoznali in začutili, ter čutijo, da je čas, da pri sebi naredijo določene spremembe. Ali pa za tiste, ki bi se radi izkusili drugače.

Verjameva, da ko delamo na sebi,
izboljšamo odnose do sebe in drugih,
s tem prispevamo k dobrobiti celotnega sveta

V bistvu ne delamo, ampak se spoznavamo onkraj vsega kar smo “prevzeli”,
se naučili kako je varno funkcionirati v svetu 🙂

Prihod v četrtek 12.5.2022 okoli 12.00 in traja do nedelje popoldan 15.5.2022 v okolici Bleda, točno lokacijo in dodatna navodila dobite ob potrjeni prijavi.

Spali bomo v prenovljeni hiši, ki je bila nekoč last kraljeve družine. Hiša se nahaja na samem, v neokrnjeni naravi, sredi gozdov. Število udeležencev je omejeno.
Akomodacija: Na voljo je 5 ločenih postelj, 4 zakonske postelje in 3 pogradi.

Program:

Vključuje vsaj 4 Rebirthinge, enega na dan. K rebirthingu spada tudi sproščanje, ogrevanje, pogovori na aktualne tematike. Ponavadi traja nekje 4h.

V naravi bomo poiskali užitne rastline, obiskali kakšno močno energijsko točko, ob večerih bo možno skupinsko ustvarjanje z zvokom ter druge kreativne aktivnosti.

Dnevno dogajanje bo lahkotno, da boste imeli dovolj časa za integracijo, saj je nova spoznanja potrebno usidrati v zavest. Vsak udeleženec prejme tudi knjižico za pomoč pri integraciji.

Čas bo za poglabljanja, sproščanja in razgibavanja telesa in glasu, meditacije in zvočne kopeli. S seboj lahko prineseš tudi kakšno glasbilo na katerega rad/a igraš.

Program bo oblikovan s posluhom za vse udeležence, vsak dan sproti glede na potrebe, počutje skupine, energije, tematiko.



Več o Rebirthingu:
Rebirthing je dihalna tehnika, ki izhaja iz starodavne kriya joge. S pomočjo zavestnega povezanega diha lahko vzpostavimo stik s potlačenimi občutki in z vsem, kar “hranimo!” v našem sistemu, odkar smo utelešeni. Včasih so občutki povezani tudi direktno s porodno travmo, to so naši prvi “vtisi!” ob različnih stikih z zunanjim svetom – ki potem na svojstven način vplivajo na življenje. S sprejemanjem, mehkobo, sproščenostjo, ljubeznijo in odločitvijo lahko napetosti sprostimo in si oddahnemo od bremen. Namesto bolečine lahko sedaj prevladajo razumevanje, blagost in mir. Vsak si sam dozira količino diha.

Povedano malo drugače: V telesu obstaja molekula DMT, ki jo med tovrstnim dihanjem začne telo samo proizvajati v večji količini, kot sicer. Najprej se želi naš psihofizični sistem otresti vsega, kar ga ovira, da bi bil svoboden, čist, pretočen. To so psihične, čustvene, mentalne in druge prepreke, bolečine, napetosti, spomini. Prej, kot sprejmemo, kar nas teži, prej se proces nadaljuje, kot šamansko potovanje v globine naše psihe, ki nam potem sama servira vse odgovore, nasvete, spoznanja, vse, kar potrebujemo.

Skozi rebirthing se učimo zavestnega dihanja, sproščenosti, odprtosti, sprejemanja, odpuščanja in čudežev.

Prijava:
Early bird prispevek velja do 28.4 in znaša 395 €
Prispevek po 28.4 znaša 444 €
Za zagotovljeno prijavo šteje nakazilo 80€ na račun Društva MUC.
Številka računa: SI56 6100 0002 2918 925 (reb-maj)

Prispevek se ob odpovedi ne vrača, je pa možnost da se prenese na drugo osebo ali drug dogodek v naši organizaciji.
Verjameva, da denar ne sme biti ovira, tako da se lahko na naju obrnete in bomo našli nek skupen dogovor.
Natančno lokacijo in dodatna navodila dobite ob potrjeni prijavi.

Prevoz:
Za prevoz poskrbite sami. Pred hišo je možnost parkiranja. Če kdo rabi oz. ponuja prevoz, vam bova ob prijavi poslala mail z dodatnimi navodili, kjer bo tudi povezava do razpredelnice, kjer se lahko povežete in se skupaj dogovorite glede prevoza.


Hrana:
Hrana (okus, energija) je ena izmed prvih stvari s katerimi imamo stik, tik po rojstvu. Poskrbljeno bo za ekološko pridelano vegansko hrano, ki jo bo s srcem pripravljal Lenart. V primeru, da imate kakšne omejitve ali posebne želje naju prosim obvestite. Lahko si prinesete tudi hrano, s katero se radi razvajate.

Dobrodošli
Žiga in Annamaria

sl_SISlovenian